TV-serie Trauma Centrum uit het Catharina Ziekenhuis op herhaling

Het Catharina Ziekenhuis en de huisartsenpost in Eindhoven staan van vrijdag 22 februari tot en met maandag 18 maart opnieuw centraal in het televisieprogramma Trauma Centrum. Op SBS9 worden op werkdagen om 20.00 uur herhalingen uitgezonden van het populaire programma.

Voor het programma werden gedurende zes weken zorgverleners en patiënten gevolgd op verschillende afdelingen van het ziekenhuis en op de huisartsenpost. In het ziekenhuis is onder meer gefilmd op de Spoedeisende Hulp, de operatiekamers, het Catharina Hart- en Vaatcentrum en het Catharina Kanker Instituut.

Privacy
Bij het filmen stond de privacy van de patiënten, hun naasten en zorgverleners voorop. Voordat de camera ging draaien, kregen patiënten en zorgverleners altijd de vraag of ze mee wilden werken aan Trauma Centrum. Alle patiënten en zorgverleners die in de nieuwe tv-reeks voorbij komen, hebben toegestemd met de opnamen en het uitzenden ervan.

Nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen werkt in het ziekenhuis? Kijk dan vanaf 22 februari elke werkdag om 20.00 uur naar SBS9.

Related Posts