Update: computerstoring Huisartsenposten Oost-Brabant verholpen

Update 8-3-2019 om 18:30 uur

De storing in het computersysteem van Huisartsenposten Oost-Brabant is verholpen. “We zijn blij te kunnen melden dat we een stabiele situatie hebben gecreëerd en we de zorg kunnen leveren die de patiënt van ons gewend is.” Houd dit weekend wel rekening met mogelijk langere wachttijden.

—————————————————————————————————-

Update 8-3-2019 om 13:30 uur

Naar aanleiding van de computerstoring waar we sinds gistermiddag last van hebben, kunnen we het volgende melden.

– De storing is nog niet verholpen, maar we doen er alles aan om het voor het weekend op te lossen; kort samengevat komt het erop neer dat het computersysteem vertraagt en soms uitvalt (wachttijden aan de telefoon kunnen hierdoor oplopen);
– Telefonisch zijn we dus wel goed bereikbaar;
– In de afgelopen avond en nacht heeft men redelijk tot goed kunnen werken;
– Voor het weekend zijn extra maatregelen genomen om de patiëntenstroom zo goed mogelijk te kunnen verwerken. Zo zullen extra mensen worden ingezet in de triageposten.

 

——————————————————————————————————

 

In verband met een technische storing is Huisartsenposten Oost-Brabant telefonisch moeilijker bereikbaar en is de wachttijd aan de telefoon langer dan gemiddeld. Dit geldt voor de gehele regio (’s-Hertogenbosch, Zaltbommel, Uden, Oss, Geldrop, Helmond en Eindhoven). Wanneer het probleem verholpen is, is nog niet bekend.

Bij spoed 1-1-2 bellen.

Related Posts