Meld je aan voor de speeddate op maandag 9 december van 19:00-21:30 uur

-> Aanmelden <-

Of wil je eerst meer informatie? Lees dan rustig even verder.

Op dit moment is er een landelijk tekort aan triagisten. Daarom zijn we deze wervingscampagne gestart. Zeker ook om mensen bekend te maken met het beroep triagist.

Maar wat is een triagist nou precies?
Je krijgt de triagist aan de telefoon wanneer je naar de huisartsenpost belt. Hij of zij is niet zomaar een receptioniste of telefoniste, al wordt dat vaak wel gedacht. Een triagist fungeert namelijk als poortwachter voor de spoedeisende hulp op een huisartsenpost en beoordeelt de aard en het urgentieniveau van de klachten. Dit doet hij of zij aan de hand van het Nederlands Triage Systeem (NTS). Vervolgens indiceert de triagist een vervolgtraject (consult, zelfzorgadvies, bezoek huisarts). Daar word je voor opgeleid.

Past dit bij jou? Heb jij interesse in het beroep triagist? Huisartsenposten Oost-Brabant wil je graag leren kennen en daarom hebben we speeddates gepland in Den Bosch op maandag 9 december. Zo kun jij ook nader kennis maken met het beroep en de organisatie.

De avond ziet er als volgt uit:
19:00 uur ontvangst op het triagecentrum
19:30 uur rondleiding en uitleg op het triagecentrum
20:30 – 21:30 uur speeddates
21:30 uur afsluiting

Wij zorgen voor een drankje en een klein hapje

Natuurlijk hebben wij ook onze wensen. Herken jij je in veel van onderstaande punten dan zouden we zomaar een klik kunnen hebben!
Zelfstandig, verantwoordelijk, werkt graag in de avond-, nacht- en weekenduren, doortastend, goede luisteraar, vraagt door naar de juiste dingen, heeft hart voor de mens.
Een erkend zorgdiploma op MBO4 niveau is een vereiste.

Meld je aan voor de speeddates op maandag 9 december van 19:00-21:30 uur via p.o@hapoostbrabant.nl

Na de aanmelding sturen wij je zo snel mogelijk meer informatie toe. Aanmelden kan tot maandag 2 december.

Related Posts