Contact, vraag of suggestie

Contact

Bel voor medische spoed buiten kantoortijden:

0900-8860 (in of rond ‘s-Hertogenbosch, Oss, Uden, Zaltbommel)
0900-8861 (in of rond Eindhoven, Geldrop, Helmond)

De huisartsenpost is bereikbaar op werkdagen van 17.00 tot 08.00 uur. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Onze locaties en openingstijden vindt u HIER. Op werkdagen kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Een suggestie of vraag?

Op de huisartsenpost doen we ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Heeft u suggesties of ideeën om onze dienstverlening te verbeteren, of heeft u vragen? Laat het ons weten via het formulier onder aan deze pagina. Voor antwoorden over de huisartsenpost kunt u ook eens kijken bij de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met het hoofdkantoor.

Let op: E-mails worden alleen tijdens kantooruren gelezen. Medische vragen die per e-mail of het contactformulier gesteld worden, zullen niet afgehandeld worden. Voor spoedeisende huisartsenzorg neemt u contact op met de huisartsenpost. Deze is te bereiken via bovenstaande nummers.

Hoofdkantoor Huisartsenposten Oost-Brabant

Postbus 3274
5203 DG ’s-Hertogenbosch
Het hoofdkantoor is alleen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op nummer 088 – 87 65 200 (niet voor medische vragen).

Heeft u vragen of opmerkingen over Huisartsenposten Oost-Brabant, of heeft u suggesties voor verbetering? Stuur dan s.v.p. onderstaand formulier in.

Complimenten en klachten ontvangen we graag via het complimentenformulier en het klachtenformulier in plaats van het contactformulier. Op deze manier komt het op de juiste plek binnen wat het afhandelen bevordert.