Contact

Bel voor medische spoed buiten kantoortijden:

Het is op dit moment erg druk op de huisartsenposten. Doorloop daarom eerst de vragenlijst van MoetIkNaarDeDokter op onze homepage voordat u belt.

De huisartsenposten is bereikbaar op werkdagen van 17.00 tot 08.00 uur. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Onze locaties, telefoonnummers en openingstijden vindt u hier. Op werkdagen kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Een suggestie of vraag?

Op de huisartsenpost doen we ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of opmerkingen over Huisartsenposten Oost-Brabant, of heeft u suggesties voor verbetering? Kijk dan eerst eens bij de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met het hoofdkantoor door een e-mail te sturen, klik hier.

Let op: E-mails worden alleen tijdens kantooruren gelezen. Dit e-mailadres is NIET bedoeld voor medische vragen. Medische vragen die per e-mail gesteld worden, zullen daarom niet afgehandeld worden. Voor spoedeisende huisartsenzorg neemt u contact op met de huisartsenpost.

Hoofdkantoor Huisartsenposten Oost-Brabant

Postbus 3274
5203 DG ’s-Hertogenbosch
Het hoofdkantoor is alleen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op nummer 088 – 87 65 200 (niet voor medische vragen én niet voor vragen over facturen).

Heb je vragen over een factuur die je ontvangen hebt? Bel dan: 088-8765290
Dit kan op woensdag en donderdag van 9:30 uur tot 12:30 uur.

Complimenten en klachten ontvangen we graag via het complimentenformulier en het klachtenformulier in plaats van het contactformulier. Op deze manier komt het op de juiste plek binnen wat het afhandelen bevordert.