Contact, vraag of suggestie

Als u belt, krijgt u een triagist/doktersassistent aan de telefoon. Deze stelt vragen om zo snel mogelijk te bepalen at de beste hulp is voor u.
callcenter

Bel voor medische spoed buiten kantoortijden:

0900-8860 (in of rond ‘s-Hertogenbosch, Oss, Uden, Zaltbommel)
0900-8861 (in of rond Eindhoven, Geldrop, Helmond)

De huisartsenpost is bereikbaar op werkdagen van 17.00 tot 08.00 uur. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Onze locaties en openingstijden vindt u HIER. Op werkdagen kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Een suggestie of vraag?

Op de huisartsenpost doen we ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Heeft u suggesties of ideeën om onze dienstverlening te verbeteren, of heeft u vragen? Laat het ons weten via het formulier onder aan deze pagina. Voor antwoorden over de huisartsenpost kunt u ook eens kijken bij de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met het hoofdkantoor.

Let op: E-mails worden alleen tijdens kantooruren gelezen. Medische vragen die per e-mail of het contactformulier gesteld worden, zullen niet afgehandeld worden. Voor spoedeisende huisartsenzorg neemt u contact op met de huisartsenpost. Deze is te bereiken via bovenstaande nummers.

Hoofdkantoor Huisartsenposten Oost-Brabant

Postbus 3274
5203 DG ’s-Hertogenbosch
Het hoofdkantoor is alleen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op nummer 088 – 87 65 200 (niet voor medische vragen).

Heeft u vragen of opmerkingen over Huisartsenposten Oost-Brabant, of heeft u suggesties voor verbetering? Stuur dan s.v.p. onderstaand formulier in.